Quantcast

El sorprenent canvi de look d'Irma Soriano

Encara que Irma havia compartit a través de les seves xarxes socials, el seu procés de canvi amb fotos a la perruqueria d'una amiga i amb missatges com "Cal seguir endavant. Sense por", la presentadora < b> ha sorprès a tots en la festa d'aniversari de la seva amiga Ivvone Reis , amb la seva gran canvi de look.

Cal seguir adelante.Sin por pic.twitter.com/0LBQyTfSTs

& mdash; Irma Soriano (@soriano_irma) 16 octubre 2017

< p>

La decisió d'aquest canvi no ha estat sobtada. Segons va explicar als mitjans durant la festa, la exconcursant de 'GH VIP' portava temps pensant en tenyir-se de platí i finalment, ha estat ara quan ha fet el pas i s'ha atrevit fer-ho, tot i que la seva família encara no s'ha adaptat al canvi .

"A casa no és el mateix. El petit em va veure i em va dir: 'Treu-te el pintat'. I vaig pensar que era el maquillatge, però al matí em van mirar i van dir: 'Estàs igual! '. al meu marit li ha costat una miqueta però a mi no ".

El que no et mata, et posa més platina … Feliç perquè avui et presento un western & # 128.076; & # 127.997; la brigada de la muerte.Nos veiem en @ TRECE_es a 18:45 pic.twitter.com/GBwICEywoZ

& mdash; Irma Soriano (@soriano_irma) 18 octubre 2017

< p>

La pròpia Irma va compartir una foto al seu compte de Twitter , on mostrava el seu nou look i mostrava la seva felicitat.