Quantcast

Un home salva la vida després que una grua aixafés el seu cotxe

Una càmera de trànsit va gravar el moment en el qual el braç d'una grua es desprèn del seu cos i cau de manera violenta sobre un cotxe que circulava per un carrer de la ciutat de Guangdong al sud-est de la Xina.

Un home identificat com Li, de 29 anys, conduïa despreocupat pels carrers de Guangdong em seu Audi de color blanc quan, de manera imprevista el braç d'una grua va caure sobre el seu vehicle. Miraculosament, el conductor va aconseguir sortir pel sostre del vehicle i va ser traslladat a l'hospital, on, segons el 'Daily Mail', tan sols presentava fractures al turmell dret.

Els fets van passar el dimarts cap a les 8:15 del matí, quan Li es dirigia a la seva feina, una bona manera de començar el dia. “No hi havia cap senyal en absolut i crec que estava en un punt cec quan la grua va caure“, va assegurar l'afectat a mitjans locals.