Quantcast

Kiko Matamoros i Makoke: ¿possibles concursants de 'GH VIP'?

Després de la sorprenent marxa de Kiko Matamoros de 'Sálvame', molts pensaven que s'allunyaria de la petita pantalla, però segons ha informat Kiko Hernández al famosos plató de televisió, l'excol·laborador i la seva dona Makoke, podrien convertir-se en concursants de la propera edició de 'Gran Hermano VIP'.

"Vaig dir que entraria Rosa Benito, ella ho va negar i va ser que si. Vaig dir que entraria Toño Sanchís, ell ho va negar i va ser que si. Ara dic que entren Kiko i Makoke , ells ho negaran però al gener, entraran ", deia Kiko Hernández , assegurant que tenia molt bones fonts dins de la productora del programa.

No seria la primera vegada que veuríem a Matamoros en el concurs de convivència de 'Telecinco'. El 2005, participava a 'Gran Hermano VIP 2', romanent només 15 dies i abandonant la casa pel seu propi peu després de viure amb una de les seves enemigues públiques d'aquella època, Lara Rodríguez.