Quantcast

NBA: Gran jornada per als espanyols

Primera gran jornada de partits a l'NBA i gran arrencada dels jugadors nacionals. Victòries per als germans Gasol i Ricky i derrota de Juancho en el duel contra Utah Jazz.

Washington Wizards 120-115 Philadelphia 76ers

Un dels duels més interessants de la jornada es va saltar amb la victòria de la capital. Embiid i Simmons van demostrar el seu gran potencial i Fultz va debutar a un gran nivell. Tot i això, el tàndem Wall-Beal va ser superior i es van endur la victòria en un xoc que van ser gran part del partit per davant.

Boston Celtics 100- 108 Milwaukee Bucks

Giannis Antetokounmpo va aigualir el debut dels Celtics al TD Garden amb un recital. El grec va acabar amb 37 punts, 13 rebots i un 11/13 en tirs lliures. Els homes de Brad Stevens cullen la seva segona derrota de la temporada en què Gordon Hayward va ser el protagonista absent de la nit a l'aparèixer en els videomarcadors agraint el suport de la ciutat.

Memphis Grizzlies 103-91 New Orleans Pelicans

Important victòria dels óssos davant un rival incansable i complicat com són els Pelicans. Mike Conley, Marc Gasol i el gran partit del rookie Dillon Brooks , van contrarestar els 61 punts i 28 rebots que van sumar Anthony Davis i Cousins. Marc va aconseguir un doble-doble amb 14 punts i 11 rebots.

Utah Jazz 106-96 Denver Nuggets < / p>

Gobert va guanyar el duel particular en la pintura davant Millsap per donar la primera victòria a la franquícia de Salt Lake City en l'era post Hayward. Ricky Rubio es va quedar a un punt del doble-doble, mentre que Juancho Hernangómez es va anar de buit en els cinc minuts que va estar en pista.

San Antonio Spurs 107-99 Minnesota Timberwolves

els Spurs segueixen inventant i sense Parker ni Leonard van aconseguir derrotar a un dels equips cridats per lluitar per les cinc primeres posicions a l'Oest. Un parcial de 16-7 en els últims minuts del partit, va donar als texans la victòria. Pau va acabar amb set punts i set rebots a 28 minuts.

Sacramento Kings 100-105 Houston Rockets

L'equip de d'Antoni manté la seva condició d'invicte davant un dur rival que ve amb ganes i molta joventut. A Harden i Gordon se li va sumar Capela, que va anotar 22 punts i va capturar 17 rebots , vital per tancar la pintura dels texans i alçar-se amb la segona victòria després de guanyar la jornada passada a Golden State Warriors. < / p>