Quantcast

Cristina Pedroche torna a lluir suggerents transparències a 'fent zàping'

En nombroses ocasions, hem pogut veure a la vallecana vestir amb suggerents looks que no deixen indiferent a ningú. L'últim el va lluir ahir dimecres. La col·laboradora del programa 'fent zàping' vestia una samarreta amb transparències que permetien deixar veure el sostenidor que portava.

El look de Pedroche va fer que no passés per desapercebuda i alguns dels seus companys com el presentador, Frank Blanco, dedicar diversos comentaris en to d'humor.

"Es pot dir que Cristina s'ha unit a aquesta moda de sosteniment?", Preguntava Frank Blanco a Josie, l'estilista dels famosos, que acudia al programa com a convidat per comentar els looks que llueixen les celebrities últimament.

"No, jo crec que és la transparència clàssica del 'pedrochismo màgic'", responia l'estilista. Per la seva banda, Cristina es va defensar dient que ella era molt d'ensenyar els sostenidors i que si vestia així era perquè s'estava quedant en els ossos, alhora que s'assenyalava la samarreta amb transparències que dibuixava un esquelet.