Quantcast

Jordi Évole anuncia que entrevistará a Nicolás Maduro en 'Salvados'

Jordi Évole, presentador de "Salvados", programa de la Sexta, ha anunciat el que en les seves pròpies paraules és " una de les entrevistes més perseguides de la història " i és que el polèmic espai acollirà al mandatari veneçolà, Nicolás Maduro.

" Nicolás Maduro ens va confirmar ahir una de les entrevistes més perseguides de la història de 'Salvados' " va anunciar Évole a través del seu compte de Twitter. Per a això, el conductor del programa es desplaçarà a la capital Caracas. " President Nicolás Maduro, sóc Jordi Évole, periodista de Salvados. Ja sap vostè que a Espanya es parla molt de Veneçuela. Per contrastar ens agradaria desplaçar-nos fins a Caracas i fer-li una entrevista ", escrivia el català en un text que acompanyava un vídeo.

En les imatges del vídeo apareixia la resposta afirmativa del mandatari veneçolà. " Vés amb compte perquè estan ficant presos a tots els Jordis ", va amenaçar Maduro amb ironia, que també va deixar clar la seva admiració pel periodista, a qui qualificava com " bo ", " candent ", o " gens complaent ".

a més, Maduro, sorprenentment, ampliava la seva invitació al programa "fent zàping". " si es vol venir fent zàping, que vinguin amb tu. Fem un programa d'fent zàping de Caracas i un programa de Salvados també. Nosaltres volem a Espanya ", ironitzava Maduro.

SALVATS A
VENEÇUELA.
Nicolás Maduro ens va confirmar ahir una de les entrevistes més perseguides de la història de Salvados. Pròximament. pic.twitter.com/Eh1GhjCkMc

& mdash; Jordi Évole (@jordievole) 18 octubre 2017

< p>