Quantcast

La col·lecció de sabates de Sarah Jessica Parker arriba a Espanya per Amazon

La col·lecció de sabates de tardor / hivern 2017 de Sarah Jessica Parker estarà disponible a Amazon a partir d'aquest mes d'octubre. Els diferents models de sabatilles, sabates de taló i botes no passaran desapercebuts i han de ser objecte de desig en aquesta propera temporada.

'Dash', 'Flirt' i 'Wink' , són els nous colors que es podran apreciar en aquest sabata icònic i la seva venda serà merament exclusiva a la botiga online d'Amazon moda. ¿Preu ?, entre 320 i 335 euros.

la protagonista de 'Sexe a Nova York' afegeix un extra, amb la compra d'alguns d'aquests sabates disponibles a tres colors exclusius, s'enviarà una bossa de tela signada per Sarah Jessica Parker.

"Aquesta firma ofereix un gran suport a les seves marques i dissenyadors i una experiència excepcional per tots els seus clients. Després de llançar la meva col·lecció als Estats Units fa gairebé un any, estem desitjant seleccionar una col·lecció preciosa, creativa i atractiva per als clients europeus. Estrènyer llaços amb Amazon Moda a Europa és un gran privilegi per a nosaltres i estem desitjant seguir fent créixer aquesta relació ". "Poder col·laborar amb Amazon Moda d'Europa és emocionant i una gran oportunitat", afirmava l'actriu nord-americana.

No dubtem en el rotund èxit que protagonitzarà la de 'Sexe a Nova York'!