Quantcast

Puigdemont respondrà a Rajoy que farà efectiva la Declaració d'Independència si s'aplica el 155

Tot i que encara no hi ha hagut una resposta oficial, tot apunta que Carles Puigdemont va advertir en una nova missiva al president del Govern, Mariano Rajoy, que si decideix aplicar l'article 155 de la Constitució que implica la intervenció de Catalunya, la Generalitat activarà la “DUI”, la Declaració d'Independència Unilateral.

La carta que aquest dijous va enviar el cap autonòmic és més breu que la de dilluns, segons publica 'la Vanguardia', i en ella torna a insistir en el diàleg i la negociació, i al mateix temps lamenta l'actitud de l'Estat que, assegura, respon a l'aspiració independentista amb repressió, com l'empresonament, dels líders de ANC (Assemblea Nacional Catalana) i Òmniun Cultural.