Quantcast

Andbank s'uneix al Dia mundial contra el càncer de mama amb la venda de polseres solidàries

Andbank s'uneix a la campanya del Dia mundial contra el càncer de mama, en col·laboració amb la fundació FERO, que se celebra dijous 19 d'octubre, com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra el càncer de mama. L'objectiu d'aquest dia és que totes les dones prenguin consciència que si es realitza un diagnòstic a temps hi ha moltes més possibilitats d'eradicar la malaltia.

Andbank s'ha sumat a la campanya amb la venda de les polseres solidàries que contribuiran amb les tasques d'investigació d'aquesta malaltia que realitza la fundació FERO. La recaptació de la venda de les polseres anirà íntegrament a la fundació.

FERO és una fundació privada que es dedica a la investigació oncològica i que, gràcies al finançament de donacions particulars, ha pogut posar en marxa nombrosos laboratoris d'investigació científica. L'entitat va ser fundada pel doctor Josep Baselga, catedràtic de medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona i president del comitè científic de la fundació Vhio (Vall d'Hebron Institute of Oncology). Una de les principals fites de la fundació ha estat la creació del Centre de Càncer de Mama, al Vall d'Hebron, únic en la seva especialització a Espanya.

Per commemorar aquest dia, un gran nombre de les col·laboradores d'Andbank van voler mostrar el seu suport afegint-se a la campanya en una foto realitzada des de la seu social i amb el símbol de la diada. Les polseres es poden aconseguir a qualsevol de les oficines d'Andbank a un preu de 10 euros fins a la fi d'existències.