Quantcast

Virginia Díaz, Premi Ondas a millor presentadora de ràdio musical

Virgínia Díaz ha estat guardonada amb el Premi Ondas a millor presentadora de la ràdio musical nacional. Així ho ha anunciat la pròpia organització a través del seu perfil oficial a Twitter fa escassos minuts.

Díaz, que s'ha convertit en una referència per a l'oient alternatiu amb 180 Graus , forma part de la nova fornada d'estrelles radiofòniques musicals que ocupen la graella de Ràdio 3, com Ángel Carmona -director de Avui Comença Tot – o Julio Ródenas -director de Turbo 3 -.

el jurat concedeix el # Ondas2017 millor presentadora de ràdio musical a @VirginiaDiazR3 directora de 180º en Radio3. pic.twitter.com/YDjwsJx2zV

& mdash; Premis Ones (@Premios_Ondas) 18 octubre 2017

< p>

gràcies a ells -ja una encertada transformació que ha permès que la presència de Radio 3 es consolidi més enllà de freqüència modulada-, l'emissora pública es consolida com una de les ràdios musicals més consumides del país. De fet, i l últim EGM -juny 2017- xifrava la seva audiència en més de mig milió d'oients , creixent en més de 50.000 respecte al de juny de 2016. < / p>

Dins d'aquest creixement es troba 180 Graus. L'aposta pel contingut, la música i els protagonistes de qualitat està donant uns resultats envejables i aquest Ones serveix com a exemple. Tan sols cal repassar les últimes estrenes exclusius que s'han fet en el programa per adonar-se del nivell.

Vetusta Morla o Viva Suècia són dos dels últims grups que han anticipat nou material al costat a Virginia, qui a més ha anunciat recentment que molt aviat estrenarà el pròxim treball d'Enrique Bunbury uns dies abans del llançament oficial.