Quantcast

2CELLOS actuaran a Madrid i Barcelona el proper mes de maig

2CELLOS ha anunciat que visitarà Espanya amb la seva pròxima gira internacional. Els violoncel·listes balcànics actuaran el proper 12 de maig a l'Auditori Fòrum de Barcelona i el 14, al Wizink Center de Madrid .

La venda de entrades estarà disponible a partir de les 10 del matí del proper 20 d'octubre mitjançant el portal StubHub .

el duet, format per l'eslovè Luka uli & # 263; i el croat Stjepan Hauser, va llançar aquest any el seu quart disc, Score , un àlbum encara més ambiciós gravat al costat de la London Symphony Orchestra on versionen música del cinema i la televisió amb la elegància i la força que els caracteritza enfront dels seus violoncels.

ja fa sis anys que el món va conèixer a 2CELLOS. Va ser una versió de Smooth criminal a YouTube el que els va fer passar del més profund anonimat al reconeixement mundial a causa de la seva aposta i concepte musical únic i diferent.

< p> Després d'aquell primer impacte, el duo ha aconseguit consolidar-se amb versions de temes com Thunderstruck o Highway to hell i el seu compte oficial supera els 550 milions de reproduccions .