Quantcast

Vives farà la visita pastoral a Sant Julià de Lòria a partir del 22 d'octubre

La visita pastoral que l'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, duu a terme cada any a les parròquies del país arriba enguany a Sant Julià de Lòria. D'aquesta manera, Vives visitarà la parròquia entre els dies 22 d'octubre i el 2 de novembre.

Vives aprofitarà aquesta estada a Sant Julià de Lòria per estrènyer els “lligams de coneixença dels diferents col·lectius de la parròquia”, tal com posen en relleu des del Bisbat. Així, mantindrà trobades amb els consells parroquial i de Càritas, l'equip de catequistes, de lectores i escolans, i també amb els responsables de les diferents escoles, de la llar de jubilats, de les instal·lacions de salut i de lleure. Visitarà als malalts de la parròquia que ho demanin i mantindrà una trobada amb els capellans del país. El dimarts 31 d'octubre serà rebut a la casa comuna pels membres de la corporació municipal encapçalats pels cònsols. El dia 1 de novembre, coincidint amb la festa de Tots Sants, presidirà la missa solemne a les 11.30 hores, i després s'oferirà coca i vi de germanor.