Quantcast

Model de Resposta Polar anuncia gira per presentar 'Més moviments'

Model de Resposta Polar ha anunciat una gira nacional amb setze dates per presentar Més moviments (Hook Edicions Musicals, 2017) , el quart treball d'estudi del grup.

La gira, que començarà el proper 20 de gener a València al costat de Joana Serrat, comptarà amb el suport de girant per Sales < / b>, iniciativa que col·laborarà en sis dels concerts esmentats.

Borja Mompó i companyia busquen consolidar-se al panorama alternatiu nacional amb aquest quart treball, produït per Ramiro Nieto i Martí Perarnau IV a Reno Estudis i barrejat per Luca Petricca .

Aquest nou treball arriba en un moment de gran creixement per al grup. Després d'obrir tots els concerts del cap de gira de Izal , Model ha estat present en diversos dels festivals més importants del país i fins i tot han donat el salt a Llatinoamèrica de la mà d'Estrella Galícia.

Sempre, primer single, disponible en plataformes digitals

el passat 6 d'octubre es va publicar el primer avançament de < i> Més moviments . Sempre, que és el primer single del disc, acumula més de 10.000 reproduccions a Spotify i ha estat ben acollit per la crítica i el públic.

Segons la formació , Sempre és «una aposta pel futur i una reafirmació dels principis de cada persona. Parla de confiança i de recórrer un camí junts. Parla de plans i de la capacitat de reinventar-se mentre el teu entorn va canviant ".

la prevenda digital del nou disc està disponible en aquest enllaç .

Dates de la gira Més moviments < / span>