Quantcast

Gaudeix en directe de l'òpera del Metropolitan de Nova York sense moure't del teu cinema

A més de seguir projectant les estrenes cinematogràfiques de la setmana, les sales de Yelmo Cines aposten per un contingut alternatiu: L'Òpera, retransmesa en directe des del Metropolitan de Nova York.

En les properes setmanes, les seves sales retransmetran diversos dels grans clàssics com Norma, Tosca i Vaig cosir Fan Tutte, tot i que l a nova temporada també inclou dos interessants premieres: L'Àngel exterminador i Ventafocs. La Bohème també torna a aquest repertori.

La nova temporada de 'The Met: Live in HD' està d isponible a les principals ciutats d'Espanya: A Corunya, Àlaba, Albacete, Alacant, Almeria, Astúries, Barcelona, ??Cadis, Gijón, la Rioja, Madrid, Màlaga, Navarra, Pontevedra, Tarragona, València, Saragossa.

D'aquesta manera Yelmo cinemes acull als cinemes als amants de la música demostrant amb aquesta oferta única i exclusiva que l'òpera ocupa un lloc rellevant al costat dels millors estrenes cinematogràfiques.

PROGRAMA COMPLET

NORMA 7 de octubre 18: 55h
LA FLAUTA MÀGICA octubre 14 ? 18: 55h
El ángel exterminador novembre 18 ? 18: 55h
TOSCA 27 gen ? 18: 55h
EL ELIXIR dE L'AMOR 10 de febrer 18: 00h
LA BOHEME 24 de febrer 18: 30h
Semiramide 10 dE mARÇ 18: 55h
COSI TAN tutte 31 dE mARÇ 18: 55h
LUISA MILLER 14 abr 18: 30h
VENTAFOCS abril 28 ? 18: 55h