Quantcast

Intenta matar una aranya amb un bufador i acaba cremant la casa i la seva mare

Sens dubte, va ser pitjor el remei que la malaltia.

Diumenge passat, un home resident a la ciutat de Tucson, Arizona (EUA), va utilitzar un bufador de propà per matar unes aranyes i calcinar el seu niu, el qual va trobar a l'interior del seu habitatge. En el seu intent, l'home, suposadament, va provocar un incendi del qual va haver de fugir amb la seva mare, com es registra al diari local 'KVOA'. Afortunadament, la dona només va patir ferides lleus.

La causa que va provocar la ignició continua sent investigada i el cost al qual ascendeixen els danys causats, de moment, es desconeixen.

No és la primera vegada que es registra un cas amb les mateixes característiques. Durant el passat mes de juliol, a Seattle, un home va utilitzar un aerosol i un encenedor com bufador per acabar amb diversos aràcnids que va trobar en la seva cambra de bany, el que va donar lloc a un incendi que va causar danys per 60.000 dòlars, segons ha informat la revista 'People'.