Quantcast

Pepón Nieto, cinquè expulsat de MASTERCHEF

Dimarts, el concurs culinari complia 100 programes en antena i va portar amb si l'expulsió de l'actor malagueny, Pepón Nieto. En paraules del propi actor el seu pas pel programa no va poder ser millor:: "és dur però m'ho he passat molt bé. Em fa pena no haver pogut donar més de mi", va assegurar Nieto.

El intèrpret no va superar la difícil prova d'eliminació. "Tot m'ha sortit malament, la pressió m'ha pogut. No he sabut fer-ho i això i decebut, per això les llàgrimes d'avui", va confessar Nieto al jurat.
I és que l'actor no va poder assistir a les masterclass de cuina que ofereix el reality. "En les dues últimes setmanes no he pogut quedar-me a les classes, que són meravelloses, i això m'ha passat factura".
La veritat és que el jurat va qualificar la seva elaboració gastronòmica de "castanya" i va al·ludir a la seva "falta de control" a l'hora d'elaborar el menú.
Nieto, igual que els altres expulsats, va tenir una segona oportunitat de reenganxar-se al especio televisiu a la famosa repesca, a la qual va haver d'enfrontar tot just acabar la seva prova i haver estat expulsat i que no va superar. De la repesca va ser Silvia Abril la qual va sortir victoriosa i va tornar al format.

.
En el cas de l'actor havia molta més pressió ja que acabava de ser expulsat i d'acabar la seva prova quan s'havia de enfrontar a una altra d'igual o més dificultat. Després d'aquesta repesca, on va ser Silvia Abril la qual va tornar al format. "És cert que el seu plat estava millor i es mereix quedar-se. Me'n vaig amb pena sempre, però satisfet de la feina feta", ha sentenciat Pepón.