Quantcast

El Barça desplegarà una pancarta pel diàleg abans del partit de la Champions

Aquest dimecres, durant els prolegòmens del partit de Lliga de Campions del FC-Barcelona-Olympiacos, es va a desplegar una pancarta al Camp Nou, en el qual es llegiran les paraules "Diàleg, respecte i esport", el que traduït vol dir "Diàleg, respecte i esport", acompanyats d'un escut del FC Barcelona.

Segons ha informat el mateix club barceloní, el tifo que compta amb una mida de 45×46 metres, es desplegarà abans de l'inici del partit a la zona del Lateral del camp, i servirà com a mostra del seu posicionament davant la situació que viu Catalunya.

Un posicionament que accentua l'informar que el FC Barcelona ha convidat a la Llotja President Suñol, a Agustí Alcoberro, vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ia Jordi Bosch, secretari d'Òmnium Cultural. Els números 2 de les dues organitzacions independentistes catalanes que compta amb els seus primers espases a la presó, per un delicte de sedició.