Quantcast

El 1×1 de la Jornada 3 de la Champions League: dimarts

Finalitzada la primera ronda de la tercera jornada de la Lliga de Campions, l'armada espanyola no comença aquesta ronda amb bones notícies. A l'empat del Reial Madrid a casa contra el Tottenham que va derivar en la passada del liderat del grup H a l'equip anglès, se li suma la derrota del Sevilla, que va ser apallissat per l'Spartak de Moscou.

Quant a altres resultats, el Manchester City agafa avantatge en el grup F respecte al Nàpols després de vèncer al Etihad per 2-1, el Dortmund no va aprofitar l'empat entre spurs i merengues, i el Porto va caure davant el Leipzig. Repassem els resultats:

Reial Madrid 1-1 Tottenham : Cristiano Ronaldo va salvar els mobles per a un Reial Madrid que no va tenir la fortuna del seu costat en el gol de l'equip anglès, ja que va ser Raphael Varane qui va introduir el gol en la seva pròpia porteria. Hugo Lloris va salvar als de Pochettino en moltes ocasions, i van donar per bo el punt obtingut al Bernabeu que els dóna avantatge en el goalaverage amb els blancs.

APOEL 1-1 Borussia Dortmund < / strong>: Punxada inesperat del Dortmund a Xipre davant l'APOEL. Pierre-Emerick Aubameyang va anotar el gol de l'empat després del gol xipriota que complica el pas dels alemanys a la següent ronda.

Spartak de Moscou 5-1 Sevilla : apallissat. Així es va acomiadar el Sevilla de Rússia, amb cinc gols en 90 minuts, la major golejada que han encaixat des que competeixen a la Champions. Els de Berizzo es compliquen el pas a la següent ronda, ja que estan obligats a guanyar, almenys, un dels dos partits que li queden per jugar al Pizjuán davant els seus dos rivals immediats del grup.

Maribor 0-7 Liverpool : Golejada del Liverpool davant del Maribor. Firmino, Salah, i Coutinho van liderar la golejada del Liverpool que el situa líder del grup E, per davant de l'Spartak de Moscou, segon i del Sevilla, tercer en llocs d'Europa League.

Manchester City 2-1 Nàpols : Els citizen prenen avantatge en el grup F en vèncer als napolitans al Etihad. Sarri va guardar als seus mejroes jugadors de cara als partits decisius de la Sèrie A que se li presenten per davant i ho va pagar amb una derrota davant un City molt superior durant la primera part.

Altres resultats de la jornada van ser:

Leipzig 3-2 Porto
Mònaco 1-2 Besiktas
Feyenoord 1-2 Xakhtar Donetsk