Quantcast

Troben d'matinada i acompanyada pel seu gos a la nena desapareguda a Àvila

La nena de dos anys va romandre unes 9 hores perduda en la localitat de Gil -García (Àvila). Afortunadament, va ser localitzada de matinada, a 4 quilòmetres del lloc on se la va veure per última vegada i acompanyada pel seu gos. La menor va ser trobada arraulida al costat d'unes esbarzers i acompanyada per la seva mascota, un coniller que no la va deixar sola en cap moment.

L'operació de recerca de la menor va començar el dilluns cap a les 19.20 hores per un operatiu compost per agents de la Guàrdia Civil i Protecció Civil als quals es va sumar un grup de voluntaris. Aviat van trobar un rastre que van prendre com a referència per a la recerca de la petita, tal com informen des de El Nord de Castella.

Després de set hores de recerca, l'operatiu va escoltar els grunyits de l'animal, i en seguir la seva so van descobrir que al costat d'unes esbarzers es trobava la menor arraulida i adormida acompanyada pel seu gos.

la petita, excepte uns petits esgarrapades pel cos, es trobava en perfecte estat

El Grup de Persones de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Àvila està realitzant tasques d'investigació per aclarir els fets esdevinguts.