Quantcast

No tens plans aquesta setmana? Aquests són els cinc concerts als que hauries assistir

David Bowie Music Pill: 19 d'octubre a Sala Xaloc, Madrid

Ja és aquí la cinquena edició del cicle Music Pill . Amb motiu del 40è aniversari del llançament del seu disc Heroes , David Bowie és el proper artista homenatjat pels nois de l'Agència Demasié . Després de les edicions dedicades a The Smiths, Oasis, The doors i Artic Monkeys, arriba l'hora del Duc Blanc del Pop.

Aquest esdeveniment il·lustratiu musical neix com una iniciativa en la programació d'esdeveniments culturals. Es combinen en una única nit l'exposició d'obres d'il·lustradors, música en directe i activitats paral·leles, sempre sota la premissa d'homenatge a una banda icònica de la música pop; en aquesta ocasió sota la temàtica Què t'inspira David Bowie?

Les entrades de l'esdeveniment ja estan disponibles. Per aconseguir la teva entrada pots contactar amb l'agència a través del mail [email protected] , o apropar-te al punt de venda físic en Molar (C / Ruda 19, Madrid). El seu preu varia de 8 a 10 euros.

Second: 19 i 20 d'octubre a Joy Eslava, Madrid

Second pren ja la recta final de la gira que va començar amb el llançament de Viatge Iniciàtic , àlbum que va complir dos anys des del seu llançament la setmana passada.

El grup murcià s'acomiada de la capital durant almenys un any amb un concert d'allò més especial. Després de penjar el cartell de "no hi ha entrades" en el seu concert fi de gira a Madrid del dia 20 d'octubre, Second va confirmar una nova data el dia 19, per al qual comptaran amb KUVE com a artista convidat. Tots dos es celebraran a la Sala Joy Eslava a les 20 hores.

Si no t'ho vols perdre, pots aconseguir les teves entrades a Wegow des de 20 euros.

Àngel Stanich: 20 d'octubre a Sala Hangar, Còrdova

Deixeu-vos de prejudicis i donin-li una oportunitat a l'esmunyedís, políticament incorrecte i misteriós Àngel Stanich. L'ermità del pop estarà actuant a Còrdova el proper 20 d'octubre a la Sala Hangar a les 22:30 hores.

Han passat tres anys des de la seva ja emblemàtic Camí Àcid (2014 ) i aquell desconegut Àngel Stanich s'ha convertit en una de les referències de renovació musical més aclamades pel públic. Després d'incomptables concerts i festivals sorprenent amb aquesta personalitat esquitxada d'imatges cinèfiles i ironia, el santanderí obre nous horitzons amb un exuberant àlbum Antigua i Barbuda que obre la porta a noves aventures i una extensa gira. No deixis escapar l'ocasió de descobrir a un artista diferent.

Entrades disponibles a Ticketea des de 15 euros.

Primavera club: 20, 21 i 22 d'octubre a Barcelona i Madrid

per segon any, la marca barcelonina Primavera Sound torna a confiar a la capital per a la celebració del seu esdeveniment més fresc. L'edició 2017 del Primavera Club tindrà lloc a Barcelona i Madrid aquest cap de setmana del 20 al 22 d'octubre i compartirà substancialment el cartell entre les dues ciutats.

"El festival dels descobriments musicals de Primavera Sound", així denominat per molts, s'ha fet famós per la seva capacitat de selecció d'artistes. Són moltes les bandes que presentades en aquest cicle han aconseguit triomfar i guanyar-se un lloc en el cartell del referent Primavera Sound.

En aquesta ocasió, Primavera torna a submergir-se entre diversos gèneres i estils encara que cal destacar un predomini notable de l'electrònica i el punk-rock.

Entrades disponibles a Ticketea des de 17 euros.

Funambulista: 22 d'octubre a Teatre Barceló, Madrid

els Matinals d'El País mantenen la seva aposta per la música en directe i per a tots els públics. Funambulista, destaca juntament amb altres artistes del pop-rock espanyol com Pipo Romero, Efecte Passadís i Cris Méndez en un calendari pensat per donar a conèixer el talent nacional a més públic.

Diego Cantero, un dels cantautors més heterodox en l'actualitat, actuarà a Madrid i Barcelona el 22 i 29 d'octubre. El cantautor murcià s'ha guanyat un públic fidel en els últims anys a més de l'admiració de companys de professió com Pablo Alborán, Dani Martín o Bebe, alguns dels músics que col·laboren en el seu últim àlbum, Dual .

Entrades disponibles a Ticketea des de 25 euros.