Quantcast

Emotiva carta d'un alumne gallec per no fer un examen després dels greus incendis

Després dels terribles incendis que assolen Galícia des del passat cap de setmana, s'han produït nombroses mostres emotives i de suport a les xarxes socials i fins i tot, han estat moltes les cares conegudes les que han mostrat el seu suport a la comunitat autònoma.

Enmig de la tragèdia, s'ha fet viral la carta d'un noi de Vigo que estudia 2n de batxillerat. Paulo Lores, que així es diu el protagonista, es va negar a realitzar un examen de matemàtiques que tenia programat perquè no se sentia amb forces enmig de la tragèdia que estava vivint la seva terra i la seva gent.

Tot i haver demanat un ajornament de l'examen , amb suport dels altres membres de la classe, el professor els va obligar a realitzar-lo. no obstant això, Paulo en comptes de fer-ho, li va lliurar una emotiva carta on explicava les raons per les quals no realitzava aquest examen. Explicava en ella que ell, igual que molts gallecs, havia passat por per veure com uns "terroristes malvats" calava foc a la seva ciutat ia la seva terra. Assenyalava també que els seus paisans eren "veritables herois" per sortir al carrer a combatre les flames.

Aquest matí, després de tot el passat ahir, no ens han permès el canvi d'un examen de matemàtiques, aquest ha estat el meu. pic.twitter.com/HZ7ylXcqNV

& mdash; Paulo RCCV (@PauloRCCV) 16 octubre 2017

< p>

Finalment, l'alumne li va lliurar una còpia de la carta al seu professor i l'altra la va pujar a Twitter . En diversos tweets, el jove relatava el que ha passat i la resposta del seu professor al veure el que havia estat fent durant l'examen.

No em semblava gens normal fer-ho avui, demanava que s'ajornés tan només un dia, crec que era completament assumible i més pel motiu.

& mdash; Paulo RCCV (@PauloRCCV) 16 octubre 2017

< p>

En acabar el professor m'ha cridat i em va dir, cito textualment:

& mdash; Paulo RCCV (@PauloRCCV) 16 octubre 2017

< p>

Tindràs els nassos de lliurar-me l'enfilall de exquisideses que t'has passat tota l'hora escrivint.

& mdash; Paulo RCCV (@PauloRCCV) 16 octubre 2017

< p>