Quantcast

Una serp balla al ritme de la Creedence Clearwater Revival

El mític grup californià, Creedence Clearwater Revival, 'la Creedence' per als amics, sembla que s'està tornant a posar de moda, almenys entre els rèptils.

Zach Wood, un texà, estava prenent el sol mentre gaudia escoltant 'Pround Mary', tema clàssic de la discografia de la banda, quan va observar que no era l'únic a qui li agradava la cançó. Woodn va veure com al seu costat una serp movia el seu cap al ritme de la cançó i no va dubtar a capturar el moment amb el seu telèfon mòbil.

L'home va pujar les imatges a Youtube i va acompanyar el vídeo amb el següent text: “Vaig trobar un fan de la Creedence”… “La serp no està ferida. Aquest comportament, al costat de 'fer-se la morta', és molt comú amb aquest tipus de rèptils”, va escriure.