Quantcast
viernes, 22 enero 2021 14:47

El 1×1 de la Jornada 3 de la UEFA Champions League: la batalla continúa

dimarts 17 d'octubre

Reial Madrid – Tottenham Hotspur (20: 45 | Estadi Santiago Bernabéu | Antena 3): El Reial Madrid vol seguir amb la bona ratxa de victòries que collita en el que va de Champions i anar consolidant la primera plaça del grup. Els Spurs, per la seva banda, volen arrabassar-li-i aquest és un bon escenari per començar a demostrar que tenen equip per donar un cop sobre la taula en aquesta Champions.

Spartak de Moscou – Sevilla FC ( 20: 45 | Otkrytie Arena | bein Sports): l'equip del `Toto' Berizzo busca una nova victòria davant l'Spartak de Moscou que va empatar contra el Liverpool la passada jornada de Champions. Aquest grup està molt ajustat entre Liverpool, Sevilla i Spartak, que es disputaran fins al final els dos llocs de classificació.

Manchester City – Nàpols (20: 45 | Etihad Stadium | bein Sports MAX2) : Manchester City i Nàpols s'enfronten al Etihad per lluitar pels llocs de classificació. El Nàpols intentarà tragués el Xakhtar de la segona plaça del grup, mentre que els Citizens busquen consolidar la primera plaça del grup.

Altres partits que es juguen avui, tots a les 20:45, són:

APOEL de Nicòsia – Borussia Dortmund
RB Leipzig – Porto
AS Mònaco – Besiktas JK < br /> Feyenoord – Xakhtar Donetsk
Maribor – Liverpool

dimecres 18 d'octubre

FC Barcelona – Olympiacos (20: 45 | Camp Nou | bein Sports): El FC Barcelona vol continuar la seva ratxa de victòries a la Champions i consolidar-se com a primer de grup i afrontar la tornada amb més tranquil·litat. El Olimpiacos buscarà donar la sorpresa al Camp Nou, un terreny complicat que, segur, li serà hostil.

Qarabag – Atlètic de Madrid (18: 00 | Estadi Olímpic de Bakú | Bein Sports) : l'equip del Cholo Simeone vol refer-se de la passada derrota a la Champions contra el Chelsea a casa. Aquesta vegada viatgen a Bakú, a 6.000 km de distància. La temperatura serà agradable, jugaran a uns 16 graus. Els convocats pel Cholo són: Moyà, Oblak, Werner, Godín, Filipe Luis, Savic, Vrsaljko, Lucas Hernández, Giménez, Thomas, Koke, Saül, Carrasco, Augusto Fernández, Gabi, Gaitán, Griezmann, Fernando Torres, Correa i Gameiro .
La possible alineació de l'Atlètic de Madrid seria: Oblak; Vrsaljko, Godín, Giménez, Filipe Luis; Gabi, Saúl Ñíguez, Koke, Carrasco; Griezmann, Vietto.

Juventus de Torí – Sporting de Portugal (20: 45 | Juventus Stadion | bein Sports): Juventus i Sporting s'enfronten a Torí per disputar-se la segona plaça del grup d.

Chelsea – AS Roma (20: 45 | Stamford Bridge | bein Sports Max 2): Chelsea i Roma, primers del seu grup busquen disputar-se la primera plaça i evitar que l'Atlètic es classifiqui. Partit bonic el que viuran els aficionats blues.

Altres partits que es jugaran el dimecres a les 20: 45h són:

Bayern München – Celtic Glasgow < br /> Anderlecht – Paris Saint Germain
SL Benfica – Manchester United
CSKA Moscou – Basilea