Quantcast

L'Era i el pati Rossell participaran a la Fira de Nadal d'Ordino

L'organització de la Fira de Nadal, els dies 7, 8 i 9 de desembre, es torna a fer conjuntament en sinergia amb la iniciativa privada, gràcies a l'Era d'Ordino. Ja l'any passat aquest espai va acollir deu parades de venda d'objectes de decoració i productes artesanals, i enguany confia a ampliar la participació.

El termini per participar com a paradista ja està obert i hi haurà diferents maneres de formar part de l'esdeveniment segons el lloc a exposar. La plaça Major acollirà les parades gratuïtes, de caire més tradicional com a origen de la Fira; a l'Era d'Ordino s'instal·laran els estands decorats d'inspiració en la tradició dels mercats centreeuropeus i, finalment, el pati i l'Era Rossell acolliran també la venda de productes artesanals i de decoració, i diferents activitats. Els emplaçaments de l'Era Rossell són la gran novetat d'aquesta segona edició de la Fira, gràcies a un acord assolit amb el Govern.

El comú ha informat que prepara un programa d'actuacions i propostes lúdiques i culturals per a totes les edats, per amenitzar i donar vida als tres dies de Fira.