Quantcast

Un conductor portuguès queda atrapat per les flames a la carretera

Renato Teixeira, ciutadà portuguès que es va veure sorprès pels incendis a prop de la localitat de Vagues a la carretera A17, ha compartit un vídeo que representa la ferocitat i proximitat del foc davant certs focus del país lusità.

Les imatges, d'un minut de durada, reflecteixen el pànic del conductor, que es va arribar a veure envoltat pel foc en plena carretera. En tan sols unes hores, el vídeo s'ha fet viral a les xarxes socials i acumula centenars de milers de reproduccions.

La situació és crítica a Portugal. El nombre de morts supera la trentena i són diversos els desapareguts i ferits greus. Protecció Civil i el Ministeri d'Interior insisteixen que s'ha d'afrontar la situació amb calma, però el caos és generalitzat.

La pròpia ministra, Constança Urbà de Sousa, està sent sotmesa a diverses pressions per part de mitjans i de la societat. Tot i això, ella es manté ferma i creu que “no és moment de dimitir, sinó d'actuar”.