Quantcast

L'Atlètic Femení i la Fórmula 1, en comú contra el càncer de mama

Octubre passa a ser el mes de conscienciació sobre el càncer de mama. Tant és així que per al GP d'Estats Units que se celebrarà a Austin (Texas), el traçat nord-americà presentarà detalls roses en diverses zones del circuit, com l'entrada al pit-lane o les corbes enllaçades en forma de S del primer sector.

Durant el Gran Premi, els assistents al circuit podran fer donacions per investigar per aquesta malaltia, fruit de l'acord a què han arribat la Fórmula 1 i Susan G Komen, l'organització mundial que lluita per impulsar la consciència a nivell internacional sobre la malaltia.

igual que en Fórmula 1, també a Espanya hi ha conscienciació sobre el càncer de mama. Aquesta vegada ha estat l'Atlètic de Madrd Femení. El vigent campió de la Lliga Iberdrola i subcampió de la Copa de la Reina la passada campanya va sortir ahir al terreny de joc amb totes les seves jugadores portant una cinta rosa al cap, gràcies a l'acord que va aconseguir el club matalasser i la Fundació GEICAM. < / p>

Una mostra més que l'esport femení i altres disciplines esportives que no són el futbol poden posar-se d'acord per una mateixa causa.

& # 127.909; Les millors accions del partit davant el @sportinghuelva a & # 128394; & # 127.975; Els gols van portar la signatura de: qual & # 9917; & # 65.039; @sbtribano < br> & # 9917; & # 65.039; @AurelieKaci a & # 9917; & # 65.039; < a href = "https://twitter.com/CarlaBautista__?ref_src=twsrc%5Etfw"> @CarlaBautista__ pic.twitter.com/22892FA3o3

& mdash; At. Madrid Home (@AtletiFemenino) 15 octubre 2017

< p>