Quantcast

Desestimada la demanda de paternitat de Dalí

El jutge ha pres aquesta decisió després de conèixer-se els resultats de la prova biològica practicada a les restes mortals del pintor català, que permeten excloure, “sense cap mena de dubte, a Salvador Dalí i Domènech com a pare biològic de la demandant”.

En la seva sentència, contra la qual es pot interposar recurs d'apel·lació davant l'Audiència Provincial de Madrid, el magistrat condemna en costes a Maria Pilar Abel Martínez per la “temeritat” d'haver interposat la demanda.

Assenyala que Pilar Abel Martínez va recórrer als tribunals una vegada va tenir coneixement del resultat de la prova biològica, contundent en les seves conclusions, i no va desistir del procediment en aquest moment ni va demanar en l'acte del judici oral que comparegués l'equip que va realitzar la prova si estava en desacord amb els seus resultats.