Quantcast

Coneix els Da Silva, 14 familiars amb 6 dits a peus i mans

Per a la majoria dels pares que un fill neixi amb un dit extra pot suposar un petit drama, però aquest no és el cas dels Da Silva, una família de 14 membres en la qual tots tenen 6 dits, tant en els peus com a les mans. Increïble.

Els Da Silva són originaris de Brasília (Brasil), i aquesta 'mutació' genètica a casa es rep com una benedicció: asseguren tenir músics i porters molt més competitiu que la resta de la població. Sentit d'humor no els falta.

Vinicius ha estat l'última incorporació al clan familiar. El nadó també ha nascut amb 6 dits i segons diu Alessandro, el seu pare, aquesta anomalia el fa “destacar entre la multitud” i continua assegurant que tenir sis dits “és una marca que cap altra família té“.

A la tercera setmana d'embaràs vam saber que Vinicius era un nen, i des d'aquest moment desitjàvem que tingués sis dits“. Ha declarat Katia, esposa d'Alessandro. “Des que Vinicius va néixer, vam notar que els seus dits són perfectament funcionals. Ja està intentant agafar coses, així que tots els seus dits funcionen normalment“. Continua la matriarca.

Katia només té cinc dits, de manera que tan sols hi havia un 50% de probabilitats que Vinicius naixés amb el gen. La síndrome genètica que fa que les persones neixin amb dits extra es diu Polidactilia, que ocorre en un de cada 1000 naixements, tal com informa Metro.

Els de Silva són coneguts amb afecte a la seva ciutat natal com “La família dels Sis”. “El meu avi va transformar tenir sis dits en una cosa valuosa. Va aconseguir tenir una marca familiar“.

< / p>