Quantcast

Noves ofertes d'ocupació per a metges a Mercadona

A data d'avui, 16 d'octubre, són 316 vacants les que la companyia de Juan Roig necessita per cobrir en diverses de les ciutats espanyoles. Madrid, Alacant, Girona o València són algunes de les ciutats on el supermercat Mercadona ha llançat noves ofertes de treball.

Entre les noves ofertes, diverses estan per a llicenciats o Graduats en Medicina a les províncies d'Alacant, Conca, Huelva, Burgos, Pamplona o Madrid. La companyia ofereix a aquest tipus de perfil, un contracte indefinit a temps complet amb un salari que oscil·la als 44.000 i els 66.000 euros bruts a l'any , segons ABC.

Els Llicenciats o Graduats en Medicina interessats, poden consultar les condicions i registrar el seu currículum a l'espai d'Ocupació que ofereix el web de Mercadona.