Quantcast

Què ha de passar perquè Rafa Nadal acabi l'any com número 1?

Amb la victòria de Xangai de Federer, el número u de Nadal a final de temporada pot perillar. El jugador de Manacor pot ser que no participi en Paris i això sumat al fet que Federer possiblement jugui a Basilea, poden retallar la diferència a 500 punts amb la Copa de Mestre encara per disputar-se. Com a referència, cal destacar la diferència de punts actual entre els dos: 1.960 punts

Què ha de passar perquè Nadal sigui número u?

Rafa, igualant els papers que faci Federer s'assegurarà el número 1 en no defensar punts en aquest últim tram de competició de l'any passat.

< p> Si Nadal no juga a Basilea i Federer el guanyés tot , li val amb ser finalista a Paris i guanyar els seus tres partits de Round Robin a la Copa de Mestres.

Si el suís es perdés el Masters 1000 de Paris , Nadal hauria de guanyar un partit a la Copa de Mestres o que Federer perdés algun.

Si Federer no juga el Masters 500 de Basilea , el de Manaco li val amb guanyar els seus tres partits de Round Robin (sempre que el suís guanyi tot).

En el cas que Federer guanyés tot, ( Basilea, Psrís i Copa de Mestres) acabarà com a número u, tot i que Nadal arribés a la final (en cas en què Rafa només jugués Copa de Mestres).

Si Nadal no jugués res , Federer guanyant Paris i CM; Paris CM i Basilea; CM i Basilea, entre altres càbales. Federer ho tindria molt de cara per finalitzar com número 1 de l'Mindo