Quantcast

El 1×1 de la jornada 10 de la Lliga 1I2I3: L'Sporting desbanca el Numància i el filial del Sevilla s'enfonsa

Saragossa 1-1 Osasuna : L'equip navarrès segueix líder de la categoria de plata després de treure un empat de la Romareda. Borja Iglesias va avançar els aragonesos en el lluminós amb un gol de penal, mentre que Oier va salvar els mobles a falta de 20 minuts per al final.

Còrdova 1-5 Gimnàstic : golejada del Nàstic que agreuja encara més la crisi esportiva que travessa el conjunt andalús. Uche i Manu Barreiro van liderar la victòria tarragonina i deixen als cordovesos en llocs de descens.

Almeria 1-1 Valladolid : El Valladolid continua en llocs de promoció després de l'empat a Almeria. Verza va posar per davant a l'equip d'Almeria però els de Ramis van desaprofitar de nou una ocasió d'or per acostar-se als llocs de promoció a l'encaixar el gol de Mata.

Albacete 2-1 Sevilla Atlètic : l'Albacete trenca la sagnia de derrotes amb una victòria al Carlos Belmonte davant el filial sevillista, que li permet sortir del descens. Cèsar de la Hoz va anotar els dos gols en un partit sofert fins a l'últim sospir. Cárlos Fernández va marcar el gol del Sevilla Atlètic.

Reus 0-2 Rayo : El Rayo escala fins a la quarta posició de la taula després d'un important triomf a Reus. Embarba i Aguirre van ser els autors dels gols. L'equip català, s'acosta als llocs de descens, i no guanya des de l'1 d'octubre.

Sporting 1-1 Osca : Taules entre Sporting i Osca que permeten a tots dos estar en llocs d'ascens directe i en promoció. Carmona i Melero van ser els golejadors del matx.

Cadis 2-2 Cultural Lleonesa : Empat a gols entre Cadis i Cultural Carrillo i Sene, per part dels gaditans, i Aridai i Ivan González en pròpia porta per part dels lleonesos, van marcar els gols. Tots dos equips estan en terra de ningú al quadre.

Barcelona B 1-0 Lorca : Victòria per la mínima del filial blaugrana gràcies al gol de José Arnáiz, el davanter que està sent observat per Ernesto Valverde de cara a la Copa del Rei. L'equip de Gerard López s'allunya, per tant, de la zona perillosa de la taula

Granada 2-0 Real Oviedo : Triomf del Granada que el deixa a un lloc de la zona de promoció, empatat a punts amb Osca i Lugo, i enfonsa l'Oviedo, deixant-li prop del descens. Un gol de Christian en pròpia i un altre de Joselu van ser els gols de la victòria.

Tenerife 1-1 Numància : Empat entre Tenerife i Numància amb gols de Carlos Ruiz per als Tenerife i Guillermo per als sorians. El Tenerife és novè amb 15 punts, a un de Osca, Lugo i Granada; i el Numància surt dels llocs d'ascens directe i és tercer.

Alcorcón – Lugo (Dilluns 21:00) : Duel de màxima urgència per a un Alcorcón que està en llocs de descens. S'enfrontarà a Lugo, que té davant seu l'oportunitat d'entrar en llocs de promoció.