Quantcast

Núñez Feijóo: "Els incendiaris se serveixen de les condicions meteorològiques i posen en risc les nostres vides"

Alberto Núñez Feijóo, president de la Xunta, ha comparegut davant els mitjans per aclarir la situació que travessa Galícia.

"Els responsables d'aquest terrorisme incendiari han de saber que les forces i cossos de seguretat tenen com a màxima prioritat buscar-los i treballar per detenir" , ha dit Feijóo, que defensa la presència efectiva de bombers i diferents forces per pal·liar els efectes del foc.

"Mai hi va haver tants mitjans en un mes d'octubre, el doble que qualsevol altre octubre" , ha repetit esquivant les crítiques de mitjans i ciutadans gallecs que han compartit el seu descontentament amb les retallades realitzades en aquests serveis durant els últims anys a Galícia.

el president ha tornat a incidir en el caràcter intencionat dels focs , afirmant que "pot haver algun descuit però no hi ha atzar. els incendiaris se serveixen de les condicions meteorològiques . El terrorisme incendiari que posa en risc les nostres vides ".

de moment, no hi ha detinguts

Fonts del Ministeri d'Interior han informat que, de moment, no hi ha detinguts. Ahir es va identificar i va interrogar a dos sospitosos, però ja han estat posats en llibertat.