Quantcast

El 1X1 de la jornada 4 de la Lliga Dia: només Guipúscoa aguanta el Perfumerías

Spar CITYLIFT Girona 72-54 Star Uni Ferrol

Les catalanes van oblidar la derrota contra el Perfumerías Avenida en un partit en què al descans ja anaven guanyant de 25. Nadia Gomes va ser la millor jugada del partit.

Movistar Estudiants 59-73 Lacturale Araski

El tercer quart de les visitants va resultar clau per a la seva victòria, en xoc bastant igualat. Les madrilenyes segueixen sense guanyar, mentre que Araski ja fa tres. Van Den Adel i Roselis Silva, van ser claus.

Cadi La Seu 48-64 Perfumerías Avenida

Les Salamanca segueixen imparables i no van donar opcions a l'equip català en un partit marcat pel 0-14 del segon quart. Angelica Robinson amb 15 punts (80% en TC i 100% en TL) i 13 rebots (tres d'ells ofensius) va ser la jugadora més destacada.

Embotits Pajariel Bembimbre 77-78 Gernika

El xoc més igualat de la jornada. El partit va haver de resoldre en la pròrroga i per descontentament dels locals, segueixen sense sumar la seva primera victòria tot i els esforços de Pasic. Alicia Devaughn va ser la més destacada de l'equip visitant amb 21 punts.

Mann Filter 68-73 Guipúscoa

Les gipuzkoanas segueixen mantenint el pols al Perfumeries i va vèncer en un prtido que es va resoldre en els últims minuts gràcies a un paarcial de 2-11 liderats per Weaver que va acabar amb doble-doble i Brkic que anotaria 18.

Sant Adrià 67-79 Al- Qázeres

Les extremenyes aconsegueixen la seva primera victòria fora de casa gràcies a l'espectacular 10-33 del tercer quart. Cooper amb un 22-13 va ser la més destacada del xoc, ben secundada per Jones amb 25, que van suplir molt bé a Joy Brown que no va estar del tot fina.

Formatges el Pastor 80-73 Campus Promet

Primera victòria de Formatges el Pastor que va mantenir bé les rendes del primer quart en el duel de cuers. Brianna Butler amb 28 punts va tirar del carro per sumar la primera victòria.