Quantcast

Maria Pombo arrasa a Instagram amb la samarreta "Way" de la seva signatura Tipi Tent

La marca de la influencer Maria Pombo està pujant com l'escuma. I no és per menys, una marca jove creada per quatre amics: Maria i Marta Pombo, Luis Giménez i Pablo Castellà que compten amb una infinitat de seguidors a les seves xarxes socials.

Ells mateix han afirmat que la idea del nom i logotip de la marca és bàsicament perquè els encanta fer l'indi tot el dia. En la línia de roba s'identifica l'estil de vida que porten aquests joves emprenedors.

Sabem que aviat llançaran una nova col·lecció per Tipi Tent, però fins que arribi aquest moment, no perdeu el temps i fer-vos amb " la samarreta ".

Marta Pombo llueix espectacular amb la samarreta" Way "i les seves patates fregides.

A què és genial?