Quantcast

Crítiques i insults en xarxes socials a Susanna Griso per una entrevista a tres estudiants de SCC

Després de realitzar una entrevista a tres estudiants de la Universitat Autònoma que denunciaven "l'elaboració de llistes d'alumnes que no són independentistes", la presentadora del programa 'Espejo público' ha rebut nombroses crítiques i insults a través de la xarxa social Twitter .

Als manipuladors d' @ antena3com , @EspejoPublico ja @ susannagriso se'ls hauria de caure la cara de quelcom que no tenen, VERGONYA !!! https://t.co/4xUBoyAoXU

JL® (@JLMagaz) 14 octubre 2017

Segons informa 'ABC PLAY', les cusas d'aquestes crítiques serien perquè el programa no va aclarir que les tres joves pertanyien a l'agrupació joves de Societat Civil Catalana i perquè h Abián difós imatges de les tres noies en actes de l'entitat unionista i també en actes de ciutadans . Això feia que les xarxes es incendiessin amb acusacions i insults greus en contra de la periodista i del programa.

Seria molt demanar una disculpa @ susannagriso es nota massa la falsedat i el muntatge pic.twitter.com/2qKU12zLf3

Edgar Collado (@edgarcollado) 14 octubre 2017

"Vençuda", "fastigosa" o "traïdora" eren alguns dels adjectius que rebia Susanna Griso en xarxes. A més, ha estat acusada per molts usuaris de manipular i falsejar les notícies.

Et hauria de fer vergonya ser partícip de les mentides que compteu i feu. Vendre merda per audiència. Ets del pitjor.

Verónica Cuéllar (@ Berenike86) 14 octubre 2017