Quantcast

El 1×1 de la Lliga Iberdrola: els de dalt no perdonen

Aquesta jornada ens ha deixat grans partit i molts gols, així com canvis en la classificació, Atlètic de Madrid i Barcelona continuen colíders sense cedir ni un sol punt en el que va de lliga.

dissabte 14 d'octubre

Reial Betis Femení 4-0 Reial Societat: El Betis va aconseguir una victòria molt important per a ells que el va mantenir en els llocs de copa. Els gols van arribar de la mà de Bea Parra, Irene, Yiyi i Andrea. La Reial Societat segueix sense collir ni un sol punt en el que va de lliga.

FC Barcelona 2 – 0 València CF Femení: El Barcelona torna a guanyar i segueix colíder de la Lliga Iberdrola amb 18 punts. Els gols van ser de Duggan i d'Alexia. El València deixa enrere aquest partit que bé podria ser de pas, ja que era molt difícil treure alguna cosa positiva del Joan Gamper contra un Barça que està espectacular.

Rayo Vallecano Femení 0-4 Llevant Femení: El Llevant aconsegueix una nova victòria que el col·loca 5è a la classificació amb 9 punts. Els gols van ser de Charlyn en dues ocasions, Junge, i Natalia Ramos. El Rayo per la seva banda es es queda en l'onzè lloc de la lliga, un lloc que els sap a poc.

diumenge 15 d'octubre

< b> Sevilla Femení 3-3 Fundació Albacete: El Sevilla va empatar a casa contra el Fundació Albacete, un partit amb molts gols i que no va venir bé a cap dels dos equips, ja que l'Albacete el va treure dels llocs de Copa de la Reina i el Sevilla no el va allunyar massa dels llocs de descens. Els gols per part del Sevilla, van ser obra de Martina Piemont, Ali i Claudia, i per part de l'Albacete van ser de Claudia Florentino, Lucía (pp) i de Miriam R.

Espanyol 2-1 Saragossa CFF: l'Espanyol va aconseguir una victòria molt important a casa davant del Saragossa que li atorga el 4t lloc de la classificació i demostra el en forma que està l'equip, tots dos gols van ser d'Eli. Mentre que el Saragossa no aixeca el cap i continua en llocs de descens amb només un punt.

Granadilla Egatesa 5-1 Santa Teresa CD: El Santa Teresa tampoc aixeca cap, i tot i que no estan en llocs de descens, no aconsegueixen l'anhelada victòria que la seva afició espera, el seu gol el va anotar Estefa. El Granadilla, per la seva banda segueix recollint bons resultats i segueix en la baralla pels llocs alts de la classificació, els seus gols van ser obra de Maria Estella, en dues ocasions, María José en dues ocasions també, i de Colom al descompte de la segona part.

Atlètic de Madrid Femení 3 -1 Sporting Huelva: l'Atlètic de Madrid continua invicte a la classificació i no es vol desenganxar del Barça per poder disputar la lliga fins al final, després de la contundent derrota a la Champions, les de Villacampa necessitaven gol i victòria en aquesta nova jornada de la Lliga Iberdrola. Van deixar molt a desitjar les rojiblancas quant a joc, i el resultat dista molt del que es va veure al terreny de joc, un Atleti bastant perdut que no generava jugades amb claredat i un Sporting molt dur que l'hi va posar molt complicat a casa al conjunt matalasser. Els gols matalassers els van anotar Sonia Bermúdez, Kaci i Carla Baptista. L'Sporting va ser un gran rival que li va posar les coses molt complicades a l'equip local i que li va donar més d'un mal de cap a les jugadores matalasseres, van arribar a empatar el partit a l'inici de la segona meitat, però no van poder consolidar el resultat i van acabar cometent algun error en defensa que les va deixar sense possibilitats, el gol de les de Huelva ho va anotar Analu.

Madrid CFF 0-1 Athletic Club Femení: el Madrid no ha superat el equip basc i va cedir un gol que els deixa sisens a la classificació, perden aquest tercer lloc que portaven aguantant diverses jornades, però no el tenen perdut encara ja que estan tan sols a un punt dels llocs alts. L'Athletic recupera sensacions gràcies a un tardà gol de Nekane que els dóna els tres punts i els permet seguir l'estela, llunyana, de Atleti i Barcelona.