Quantcast

15 morts a les carreteres durant el pont del Pilar

Des que es posés en marxa l'opressió sortida a les tres de la tarda del passat dimecres fins les dotze de la nit d'ahir, el Pont del Pilar ha deixat un balanç de quinze morts i catorze ferits en onze accidents ocorreguts a les nostres carreteres.

El dia més tràgic va ser el dissabte quan cinc persones van morir i tres més van resultar ferides en dos accidents, seguit de divendres 13 amb quatre morts i altres tants ferits en igual nombre de sinistres.

El dijous 12 es van produir tres morts en dos accidents i ahir diumenge, dia 15, van morir dues persones més i set han quedat ferides en dos sinistres. Entre les tres de la tarda i les dotze de la nit del dimecres 11 es va registrar un mort.

En el que portem d'any ja són 949 els morts a les carreteres espanyoles.