Quantcast

Portugal també crema: Sis morts i més de cent focus actius

Portugal també crema. El foc s'ha cobrat en les últimes hores 6 víctimes mortals i més de una vintena de ferits a la zona centre i nord del país.

Segons informen els mitjans portuguesos recollits per EFE, cinc de les víctimes van morir al districte de Coimbra , mentre que la cinquena mort va tenir lloc al districte de Castelo Branco.

més de 5.000 bombers i fins i tot les forces militars treballen per bombers controlen les flames, presents en més de cent focus actius -prop de 450 si comptem tots els de la jornada de diumenge -.

la ministra Constança Urbà de Sousa sol·licitat ajuda a la Unió Europea per acabar amb el foc i parlen de "importància elevada" < / i> a que ha passat.

Tots els districtes es mantindran en alerta vermella durant tot el dilluns i les previsions indiquen que les pluges i temperatures no ajudaran en excés.

igual que a Galícia, el Govern s'ha p ronunciado a primera hora de la nit de diumenge per anunciar que la majoria dels incendis havien estat provocats . "Les àrees on hi ha pasturatge estan totes cremant, això no és per casualitat " , ha afirmat Jorge Gomes, secretari de l'Estat en matèria d'Administració Interna. < / span>