Quantcast

Rajoy i Núñez Feijoo mostren el seu pesar pels greus incendis que assolen Galícia

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha mostrat el seu condol per les víctimes dels incendis de Galícia. A través d'un missatge a la xarxa social Twitter, el líder de l'executiu ha agraït el treball realitzat pels equips d'emergència.

El meu condol pels morts en els incendis a Galícia. Gràcies a tots els que treballen en la seva extinció i en atendre la població. MR

& mdash; Mariano Rajoy Brey (@marianorajoy) 15 octubre 2017

Alberto Núñez Feijoó, president de la Xunta, ha recordat que "els incendiaris estan a la vora de l'homicidi" en recordar que s'està jugant amb la vida de persones.

El president, que ha comparegut davant els mitjans, parla d'incendiaris, sequera i descontrol lusità com a principals causes de la propagació dels focs, provocats a consciència.

El meu condol i dolor per les víctimes. El meu repulsa als incendiaris. Galícia dóna suport als equips: no només apaguen focs sinó salven vides. ANF ??

& mdash; Alberto Núñez Feijóo (@FeijooGalicia) 15 octubre 2017

La Conselleria de Medi Rural ha explicat que el president Feijoo està en contacte amb la titular d'aquest departament, Ángeles Vázquez, i el vicepresident de la Xunta, Alfonso Rueda; ambdós en el Lloc de Comandament Avançat de Pazos de Borbén, on està l'incendi més important de Galícia.