Quantcast

Chiquito de la Calçada segueix ingressat després de ser rescatat pels bombers a casa

Gregorio Sánchez, més conegut com 'Chiquito de la Calçada', ha passat un dels pitjors caps de setmana de la seva vida. L'humorista va patir una forta caiguda a casa seva que va obligar els bombers a haver de presentar-se al domicili per rescatar-li.

Els serveis d'emergències van rebre la trucada de la família de Chiquito, en no poder accedir al domicili per estar posades les claus per dins. Després el còmic va ser conduït a un centre hospitalari on va quedar ingressat.

Chiquito de la Calçada es troba ingressat en una habitació de l'hospital Carlos Haya de Màlaga, no ha sofert cap trencament després de la caiguda i es troba molt debilitat i desorientat, encara que estable. Els metges, segons el Diari Sud, li estan realitzant algunes proves a l'humorista de 85 anys pel que no és probable que rebi avui l'alta.

Nombrosos cares conegudes han escrit missatges desitjant l'humorista seva ràpida recuperació. Entre elles la Guàrdia Civil

Ni el #Moonwalk ni el # DuckWalk … we & # 10084; el # QueVienelaMeletéricaWalk de Chiquito de la Calçada qual 'Recupera't aviat! pic.twitter.com/d9tASkCQbN

& mdash; Guàrdia Civil (@guardiacivil) 15 octubre 2017

< p>