Quantcast
lunes, 19 abril 2021 23:47

Albert Benaiges: “Andrés Iniesta está entre los cinco mejores de la historia”

Després de diversos mesos d'incertesa, el FC Barcelona va confirmar fa una setmana que Andrés Iniesta seguirà al club culer fins que ell digui prou. Una renovació de per vida ha sidoelepílogo final amb què Bartomeu ha segellat de manera definitiva el que molts definien com una assignatura pendent. Albert Benaiges, l'home que va portar a Iniesta a 'La Masia', valora l'ampliació de contracte del manxec. "Imagini. Per a mi ha estat una immensa alegria, d'aquestes que no s'obliden fàcilment. Josep Maria Bartomeu ha encertat de ple en aquesta operació. La gent s'ho demanava ", explica a aquest diari.

Benaiges va donar amb un joveníssim Iniesta al torneig Brunete quan aquest militava a l'Albacete fa justament 21 anys. Poc temps després, el manxec va posar rumb a 'La Masia' per començar a erigir-se en el gran futbolista que ha demostrat ser. El recent campió de la Champions caribenya, amb el Cibiao FC, no amaga que la seva major alegria esportiva venir de la mà d'Iniesta: " La seva mentalitat sempre ha estat diferent a la de la resta . Recordo que els seus inicis van ser molt complicats perquè el salt era bestial. No parava de veure partits per després entrenar tots aquests moviments. va ser una etapa espectacular per a tots els que el vam veure créixer dia a dia ".

Iniesta no para de agegantar un currículum demolidor que es dispara fins a les 16 campanyes de manera consecutiva amb el primer equip, lloc en el qual ha aconseguit alçar fins a 30 títols. "I Iniesta està entre els cinc millors jugadors de la història del FC Barcelona al costat de Messi, Kubala, Cruyff … Sempre he dit que encara li queda molt futbol per donar-nos ", ha conclòs.