Quantcast

Candy Dulfer fa vibrar l'Auditori Nacional amb la presentació de 'Together (is all we got)'

Els seguidors de Candy Dulfer han vibrat, aquest divendres a la nit, amb el concert que ha ofert la saxofonista holandesa a l'Auditori Nacional. Dulfer ha presentat el seu nou disc 'Together (is all we got)', un recull de cançons a ritme de jazz, disco, soul, dance i R&B. Els fans de l'artista internacional han pogut gaudir en directe (l'artista no només ha tocat el saxòfon sinó que ha cantat) de les cançons del seu últim treball, on Dulfer mescla diversos gèneres i influències musicals, una autèntica demostració de la seva versatilitat. L'actuació s'emmarcava dins del 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà. 

La segona proposta del cap de setmana, en el marc del mateix festival Narciso Yepes, serà aquest diumenge, 15 d'octubre a les 12 hores, quan es podrà veure el musical 'Alícia al país de les meravelles', especialment pensat en el públic familiar. Es tracta d'una adaptació de la coneguda història als temps actuals, on els infants conviuen cada dia amb la tecnologia. Marta Buchaca, creadora de l'espectacle, ha convertit 'Alicia al país de les Meravelles' en una comèdia teatral contemporània i actualitzada i amb una important vessant pedagògica. Per veure aquest espectacle, encara hi ha entrades a la venda.