Quantcast

Una dona se sotmet a nou operacions de cirurgia per semblar-se a Melania Trump

Per increïble que sembli, una dona s'ha sotmès a nou operacions de cirurgia plàstica per semblar-se a la primera dama dels Estats Units, Melania Trump. Semblant cas ha passat a Houston i el cost total de l'operació ha ascendit a més de 50.000 dòlars.

Una rinoplàstia, empelts de greix en els seus temples i galtes, implants mamaris i una liposucció a les cuixes o a l'esquena, han estat alguns dels retocs que Claudia Serra, de 42 anys, va demanar al seu cirurgià, al costat d'altres com aixecament de parpelles, un abdominoplàstia i un aixecament de glutis.

La mare de dos fills i supervivent d'un càncer de mama va decidir modificar el seu cos després que en una cita un home li digués que semblava “molt més gran” del que posava en la seva llicència de conduir, segons recull 'Diario de las Américas'.

“Vull sentir-me com la primera dama que sé que sóc per dins”, ha assegurat.