Quantcast

La policia de Dubai patrullarà els carrers amb motos voladores

La policia de la ciutat de Dubai, Emirats Àrabs, va comptar amb el que fins ara semblava un vehicle de ciència ficció. Es tracta d'una motocicleta voladora que ha desenvolupat l'empresa russa Hoversurf i que li permetrà patrullar “per damunt” dels carrers.

La Hoverbike S3, és una moto amb estructura de drone, que en les proves dutes a terme, ha demostrat que aconsegueix una altura de 28 metres i una velocitat de 5 metres per segon.

L'estrena d'aquest vehicle de luxe ha tingut lloc durant la fira tecnològica GITEX, que s'acaba de celebrar a Dubai.

Els “peròs” que se li poden trobar són dos. D'una banda, que la seva bateria només dura 30 minuts a 100 quilòmetres per hora, i per una altra, el seu cost, perquè el seu preu oscil·la entre els 50.000 i els 80.000 dòlars depenent de la configuració.