Quantcast

Prèvia Lliga Iberdrola J6: Lluita de titans.

Dissabte 14 d'octubre:

Reial Betis Femení – Reial Societat (10: 45 | Ciutat esportiva Luis del Sol | bein Laliga): el Reial Betis vol seguir optant als llocs de copa, i no vol despenjar-se de la lluita per aquests llocs. La Reial Societat busca una reacció immediata per aconseguir els seus tres primers punts d'aquesta lliga. El conjunt txurri-urdin no ha guanyat, o empatat cap partit en aquestes sis jornades. Serà un partit bonic en què els dos equips ho volen tot i no van a posar-ho fàcil al rival.

FC Barcelona Femení – València FC Femení (16: 00 | Ciutat esportiva Joan Gamper | Gol TV ): el colíder de la lliga s'enfronta a casa al València, un equip dur que ho dóna tot a la gespa, però, d'altra banda, el Barcelona té a un dels equips més espectaculars de la seva història, un equip en el qual s'ha suplert la baixa de Jenni Bell sense problema i en el qual s'ha reforçat la defensa amb Mapi Lleó. Un equip que està ja en vuitens de Champions i que vol més.

Rayo Vallecano Femení – Llevant Femení (16: 00 | Ciutat esportiva Fundació Rayo Vallecano): Els dos conjunts volen estar a la Copa de la Reina, de moment el Rayo hi és en el sisè lloc, però el Llevant, que és desè, està a tan sols dos punts d'aquesta posició. Serà un partit digne de veure i que es resoldrà en els detalls.

Diumenge 15 d'octubre:

Sevilla Femení – Fundació Albacete (11 : 30 | José Ramón Cisneros Palacios): El Sevilla vol guanyar davant la seva afició i collir una nova victòria, ja que només acumulen una en el que va de lliga. Les de Nervión volen continuar amb la ratxa de bon joc que els va portar a la victòria enfront del Santa Teresa la passada jornada. Per la seva banda les castellanes busquen mantenir-se en llocs de Copa de la Reina, ocupen ara el 7è lloc de la classificació que els portaria a jugar aquesta competició.

Espanyol Femení – Saragossa CFF (12: 00 | Ciutat esportiva Dani Jarque): Les catalanes porten quatre jornades sense conèixer la victòria, i necessiten tornar a trobar-se amb ella, i encara no s'allunyen molt dels llocs de copa, que és el seu objectiu, saben que la copa passa per guanyar. Les aragoneses necessiten una victòria ja si no volen veure en un compromís més endavant ja que estan en llocs de descens amb només un punt en el que va de lliga.

Granadilla Egatesa – Santa Teresa CD (12: 30 | Estadi Municipal La Foia del Pou): L'equip canari sap bé el que és guanyar en aquesta lliga i el que costa, per això volen continuar guanyant com ho van fer la jornada passada davant de la Reial Societat. Per la seva banda, el Santa Teresa necessita victòries i punts i buscarà aconseguir-los contra un equip complicat però una mica més assequible que els anteriors.

Atlètic de Madrid Femení – Spoting Huelva (16: 00 | GolTV | ciutat esportiva Wanda): el Atleti es va emportar un cop enorme dimecres passat a la Champions League Femenina i han de aixecar-se i seguir amb la seva ratxa de victòries en la competició domèstica, en la qual estan invictes i colíders amb el Barcelona. L'Sporting està fent bones actuacions en les últimes jornades i vol treure alguna cosa positiva de la capital, un feu complicat, el matalasser, que rugirà com sempre. No serà fàcil per a les de Huelva.

Madrid CFF – Athletic Club Femení (16: 00 | Poliesportiu Luis Aragonés): El Madrid vol seguir a dalt en la classificació, actualment són terceres, i saben la necessitat de punts per a això. L'Athletic torna a la capital per enfrontar-se a un recent ascendit que està demostrant que mereix aquesta categoria, i intentarà treure partit d'un camp complicat.