Quantcast

Prèvia 4a jornada de l'ACB: jornada post competicions europees

Comença l'hora d'adaptació física per a la majoria d'equips de l'ACB. L'Eurocup, Champions i Eurolliga comencen a aparèixer en el calendari i les rotacions i el cansament físic faran efecte en els esportistes d'acord avancin les jornades.

Dissabte 19:00 Unicaja-Real Betis

La jornada arrenca amb un duel andalús bastant desequilibrat. Els sevillans no han guanyat cap partit, mentre que l'Unicaja ve amb la moral pels núvols després de guanyar ahir a la nit a l'Fenerbache en una remuntada d'infart. Els homes de Joan Plaza intentaran oblidar l'ensopegada patit a Fuenlabrada de fa uns dies.

dissabte 20:00 Sant Pau Burgos-Estudiants

Duel d'urgències entre els dos equips. Cap coneix la victòria en la competició de lliga i la derrota podria suposar una llosa important de cara a la salvació. El jugar a casa, i el cansament que pugui portar Estudiants després de jugar a Madrid, poden ser claus per als locals.

diumenge 00:30 Bilbao Basket- Tecnyconta Saragossa

el Bilbao Basket intentarà aconseguir la seva segona victòria consecutiva davant un altre rival amb moltes necessitats com és el Tecnyconta. La victòria en Eurocup dels bascos els fa entrar en una dinàmica positiva a un equip que es mou bastant per ratxes, especialment a principi de temporada.

diumenge 12:30 Fuenlabrada-Baskonia

Un dels partits de la jornada estarà al Fernando Martín. Els madrilenys volen seguir amb la seva gran inici de lliga davant l'equip dirigit per Prigioni no està donant amb la tecla i intentarà, en un camp força complicat una victòria necessària després de les dues últimes derrotes.

Diumenge 12 : 30 Guipúscoa Basket-UCAM Múrcia

L'Guipúscoa Basket intentarà aconseguir la seva tercera victòria consecutiva davant un UCAM Múrcia que va guanyar en el seu debut a la Champions League en un duel bastant atapeït. Norel serà el jugador a seguir de la jornada i caldrà veure si manté el nivell estel·lar d'aquestes tres jornades.

diumenge 00:30 Joventut-Iberostar Tenerife

< p> Els catalans han d'intentar fer un fortí a casa davant un rival molt dur i que ve tocat de la derrota a la primera jornada de Champions. El Joventut, amb un partit menys, intentarà aconseguir la primera de la temporada.

diumenge 12:30 MoraBanc Andorra- Herbalife Gran Canària

Els andorrans buscaran la seva primera victòria en un començament de lliga una mica complicat i en duels bastant atapeïts. Tots dos equips van jugar competicions europees amb resultats dispars: els illencs van guanyar, mentre que els locals van caure davant l'Unics Kazan.

diumenge 18:30 València Basket-Reial Madrid

La reedició de la final de la Lliga ACB torna en aquesta jornada al possible duel estel·lar de la jornada. Els blancs i valencians són dos dels equips que han guanyat tots els seus partits, de manera que molt possiblement qui guanyi, pugui posar-se líder de la competició. El Reial Madrid ve amb la moral pels núvols, especialment Doncic que va acabar el xoc d'ahir amb 27 punts.

diumenge 19:00 Barcelona-Obradoiro

el partit que tancarà la jornada serà un duel força desigual en què els blaugranes intentaran aprofitar el duel directe entre el Madrid i el València Basket per a alçar-se amb el liderat a l'ACB.