Quantcast

Un error en l'app d' 'OT 2017' revela qui són els 18 concursants

Després de mesos de càsting, tot està preparat perquè arrenqui "Operació Triomf" oa TVE i, abans que l'audiència se sent davant el televisor, ja es coneixen els noms i les cares dels 18 finalistes i aspirants a convertir-se en els nous "Triunfitos", i no només pel suposat error de l'app oficial, sinó perquè alguns, ja han participat en altres "talent show".

Entre les cares que més han cridat l'atenció, segons ha informat 'Fórmula TV', i més enllà de Thalia i Alfred que apareixen únicament amb els seus noms, es troba, amb el número 7, Amaia Romero, exconcursant d' 'el número u'. També entre els aspirants ja coneguts per l'audiència es troben Mimi, al número 11, que ja va participar a 'Fama Revolution'; així com Raoul Vázquez (6), Joao (13), Luis Cepeda (9) i l'esmentat Alfred, que van participar a 'La Veu', i Nerea (3), que va estar a 'La Veu Kids 1'. Així mateix, el concursant número 14 correspon a Ricky Merino.

Un error en l'app de # OT2017 revela els 18 concursants del programa https: //t.co/2QTpIeEHa6 pic.twitter.com/oei3mhgq9L

FormulaTV (@FormulaTV) 13 octubre 2017

També per aquesta filtració s'ha sabut que serà a través de l'app oficial d'OT 2017 amb la qual els espectadors podran votar els seus favorits, cada setmana.