Quantcast

El PP demana a Puigdemont que no tingui “por a unes urnes de veritat”

Quan queden tres dies perquè finalitzi el termini en el qual Puigdemont haurà de contestar al requeriment del Govern aclarint si va proclamar o no la independència, Rafael Hernando ha reclamat al mandatari català que tingui “lucidesa” i “pensi en Catalunya i no en ell “.

En una entrevista a Antena3 recollida per Servimedia, Hernando ha recordat que a Catalunya s'han convocat eleccions “per molt menys que això” i ha mostrat la seva desig que el president català “es vagi aviat” i es convoquin comicis de manera anticipada perquè els ciutadans puguin expressar-se mitjançant un mecanisme legal.

Quant a les possibles detencions que puguin tenir lloc , ha insistit que li correspon delimitar i decidir a la Justícia com es gestionen els “forts delictes” que s'han produït a Catalunya en els últims mesos. Així ha subratllat que “Hauran de respondre davant la Justícia”, argumentant que “tots som iguals davant la llei”. En aquest sentit, Hernando considera que “estem parlant d'un cop d'Estat” en què s'ha estimulat “la violència” als carrers des de “el cotxe oficial”.