Quantcast

Aquesta és la dràstica decisió que ha pres Telecinco davant la poca audiència de 'GH Revolution'

Avança la convivència a la casa de 'GH Revolution' però sembla que les audiències del programa de Telecinco no acaben d'enlairar. Les dades que s'estan registrat en aquesta edició són especialment baixos i per això Mediaset acaba de prendre una dràstica decisió que segur que no agrada als fans del programa.

Si el seguiment de la gala setmanal dels dijous no és especialment alt, l'audiència del debat dels diumenges és encara més baixa. L'espai presentat per Jordi González està obtenint registres inferiors al 10%, d'aquí que la direcció de la cadena hagi decidit retardar el començament del programa fins a les 00:35 de la matinada.

Abans de 'GH Revolution', Telecinco emetrà "Missió Impossible: Nació secreta", amb l'objectiu d'intentar remuntar l'audiència.

Miriam Santiago, tercera expulsada de la casa de Guadalix