Quantcast

Cospedal presideix el funeral pel pilot mort a Albacete després de participar en la desfilada del 12-O

La ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, va presidir i l funeral en memòria del capità Borja Aybar García que tindrà lloc a les 12,30h a la base dels Plans, i també està previst que acudeixi el president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page.

el capità Borja Aybar, de 34 anys d'edat i natural de Puertollano, pilotava una de les quatre aeronaus que havien sortit de la base aèria d'Albacete, aquest dijous, per participar en la desfilada militar de la Hispanitat a Madrid, i poc abans d'aterrar, la nau es va precipitar durant la maniobra d'aterratge, sense que fes servir el sistema d'escapament per saltar de la seva cabina. L'Exèrcit investiga les causes del sinistre que succeïa poc després de les 12h.

El president del Govern, Mariano Rajoy, i la ministra Cospedal, es traslladaven aquest dijous fins al lloc del sinistre, poc després de conèixer-se la notícia, per traslladar el seu condol a la família del pilot mort, i als seus companys de l'Exèrcit de l'Aire.

Espanya està amb la vídua i la família del Capità Aybar. Els he traslladat la solidaritat, l'afecte i l'afecte de tots pic.twitter.com/5IUiby9pRb

& mdash; Mariano Rajoy Brey (@marianorajoy) 12 octubre 2017